Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

H Microsoft λανσάρει το πρώτο της πρόγραμμα για ασφαλέστερη χρήση του διαδικτύου on-line Teen Challenge

Σήμερα, η Microsoft λανσάρει το πρώτο της πρόγραμμα για ασφαλέστερη χρήση του  διαδικτύου on-line Teen Challenge. Οι έφηβοι καλούνται να υποβάλλουν τις δημιουργικές εργασίες πρωταθλητής ότι ένα από τα πολλά βασικά μηνύματα για να είναι πιο έξυπνη και πιο ασφαλείς στο Διαδίκτυο. Τα έργα πρέπει να υποβληθούν από την 12 Απριλίου 2013, και εκατοντάδες των χιλιάδων βαθυστόχαστες και έμαθε οπαδοί του Facebook θα βοηθήσουν στην επιλογή των νικητών σε πέντε εμπνευσμένες κατηγορίες: τραγούδι, ιστορία / κινούμενα σχέδια, σκετς / παρουσίαση, έρευνα, και βίντεο. Όλες οι παρατηρήσεις απαιτούν αγγλικές μεταφράσεις, αλλά τα έργα είναι ευπρόσδεκτοι σε οποιαδήποτε γλώσσα και βασικά από κάθε γωνιά του κόσμου. Η επιτυχής υποβολή μπορεί να εμφανίζεται στις ιδιότητες ιστού της Microsoft - επισκέφθηκε από εκατομμύρια - και δροσερό βραβεία θα απονεμηθούν τα πιο δημοφιλή, συναρπαστικό, και εφευρετική καταχωρήσεις. Ο διαγωνισμός ξεκινά ακριβώς στην ώρα για τις διακοπές Δεκέμβριο, έτσι ώστε οι έφηβοι μπορούν να φανταστούν και να δημιουργήσουν τα οράματά τους για το διάλειμμα του σχολείου.

Η Microsoft προσφέρει μια πληθώρα συμβουλών και καθοδήγησης μείνετε ασφαλείς online. Όλα των πόρων μας μπορεί να βρεθεί σε πρόσφατα σχεδιασμένη Ασφάλεια μας & το Κέντρο ασφαλείας, καθώς και στο Facebook σελίδα μας. (Κάντε κλικ στο "Πόροι" καρτέλα στην ιστοσελίδα για να δείτε όλα τα διδακτικά υλικά μας.) Ελπίζουμε να δούμε έφηβοι δημιουργούν εμπνευσμένα έργα σχετικά με θέματα όπως η πρόληψη σε απευθείας σύνδεση εκφοβισμό, τη διασφάλιση σε απευθείας σύνδεση φήμη του, και να είναι επιλεκτικοί σχετικά με την ανταλλαγή προσωπικών πληροφοριών. Η ιστοσελίδα μας, επισκέφθηκαν πάνω από πέντε εκατομμύρια ανθρώπους κάθε μήνα, είναι μόνο ένα μέρος όπου οι νικήτριες συμμετοχές Challenge θα αναρτηθεί. 


Η Microsoft έχει βοηθήσει να κρατήσει τα παιδιά, έφηβοι, ενήλικες και ασφαλέστερα και πιο ασφαλές στο Διαδίκτυο για δεκαετίες. Αναφερόμαστε σε αυτό το έργο, όπως την προώθηση της ψηφιακής πολίτη - την ενθάρρυνση και την παροχή κινήτρων σε όλα τα άτομα να είναι υπεύθυνη, τεκμηριωμένη και κατάλληλη χρήστες της τεχνολογίας. Με την ασφαλέστερη χρήση του 2012 σε απευθείας σύνδεση Challenge εφήβων, είμαστε πρόθυμοι να δούμε τι οι έφηβοι μπορούν κυρίως να μαθαίνουν από τα scads του χρήσιμες συμβουλές και καθοδήγηση που αναπτύχθηκε από τη Microsoft και άλλοι στον κλάδο της τεχνολογίας, της κυβέρνησης, των επιχειρήσεων, καθώς και η μη κερδοσκοπική κοινότητα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου